Hirdetés

Június 16-án jön a Honor 50

Megvan a pontos dátum is, a dupla gyűrűs kamerakialakítást pedig szinte biztosra vehetjük a promóvideó alapján.

Először májusra tippelték, aztán szép lassan elkezdett tolódni a dátum, mostanra viszont biztossá vált: már csak június 16-áig, azaz bő két hétig kell várnunk arra, hogy teljes körű leleplezést kapjon a Snapdragon chippel, és vélhetően GMS-szolgáltatásokkal ellátott Honor 50-széria.

A Honor 50 lehetséges rajza
A Honor 50 lehetséges rajza (forrás: GSM Arena) [+]

A hírt maga a cég osztotta meg a Weibo-profilján, és felhívta a vloggerek figyelmét is a termékre, ami valamilyen különlegesebb videós képességet vetít elő. Egyéb információt nem említ a szűkszavú poszt, és mivel kínai bemutatóról beszélünk, talán a Google-csomag sem kap akkora szót, mint azt Európából reméljük.

A Huawei-családból nemrég kikerült gyártó egyébként a Honor 50-eket még vélhetően egykori anyacégével együtt tervezte, a kiszivárgott fotók alapján legalábbis nehéz lenne letagadni a hasonlóságot. A Honor 50-család a jelenlegi hírek szerint 6,79 hüvelykes AMOLED technológiájú, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzőt, 50 megapixeles főkamerát, és telefotó (illetve a Pro esetén periszkópos) kamerát is kaphatnak a nagylátó és a normál mobilos látószög mellé, vezetékes töltőjük pedig 100 wattos lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Hirdetés