Hirdetés

Ismét hallani egy HTC táblagép érkezéséről

A HTC néhány éve kipróbálta magát a táblagéppiacon, aztán hosszú csend következett, egészen a tavalyi év végéig, amikor a Google-lel összedolgozva piacra nem került a remek, bár borsos árú Nexus 9. A táblagép kitűnő eszköz volt az Android 5.0 Lollipop demonstrálására, ugyanakkor olyan pletykákat is hallani lehetett, hogy készül az eszköz Sense UI-s változata is.

 A Google Nexus 9 hátlapja műanyag
A Nexus 9 a mi tesztasztalunkon is remekelt. Állítólag hamarosan érkezhet a Sense UI-s változat

Ezek a pletykák most visszatértek, az @upleaks twitteres csatorna ugyanis megerősítette, hogy bizony valóban érkezik a HTC saját szoftverfelületével megáldott táblagépe, amely formavilágát tekintve a Nexus 9 kiköpött mása lehet, a hardver, ami a fémkeretes eszközben lapul, viszont eltérhet. Az @upleaks annyit árult még el kéminformációi közül, hogy az év első három hónapjában biztosan nem kerül a boltok polcaira a HTC-s tablet, így a szóban forgó, hivatalosan meg nem erősített eszköz kihagyhatja a márciusi MWC-t is.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

  • Bemutatkozott a Nexus 9 és a Nexus Player is

    A HTC által életre hívott referencia táblagép 8,9 hüvelykes kijelzőt és 64 bites NVIDIA chipsetet kapott, továbbá megérkezett a Google konzolja, a Nexus Player is.

  • Lebuktatta a Nexus 9-et az NVIDIA

    Nem először bukkan fel hivatalos forráson egy bejelentés előtt álló készülék, most a Tegra K1-es HTC Nexus 9 került az NVIDIA adatbázisában megnevezésre.

Hirdetés