Belépőkategóriás HTC tablet érkezhet

Tavaly, néhány év kihagyása után a HTC visszatért a tabletes piacra, a Google-lel közös Nexus 9-cel, ami egy 8,9 hüvelykes képátlójú, 1536 x 2048 pixel felbontású IPS kijelzővel, NVIDIA Tegra K1 lapkakészlettel, Kepler DX1 grafikus gyorsítóval, 2 gigabájt RAM-mal és modellfüggően 16 vagy 32 gigabájtos belső tárhellyel érkezett.

HTC H5 Twitter

Az @upleaks névre hallgató Twitter csatorna szerint a tajvani gyártó a második negyedévben bemutathat egy, a fentieknél jóval szerényebb, de árban is kedvezőbb készüléket, a „HTC H7" a belépőkategóriában próbálhat majd szerencsét. Az új tablet valószínűleg Android rendszert fog futtatni, a nevéből adódóan pedig elképzelhető, hogy 7 hüvelyk körüli kijelzővel jelenhet meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Valami hatalmas érkezik a HTC-től

    Csupa nagybetű jelzi a HTC USA twitteres oldalán, hogy valami HATALMAS érkezik a tajvaniaktól. Vajon egy új phabletről vagy tabletről lehet szó?

  • Ismét hallani egy HTC táblagép érkezéséről

    Az év végi pletykák után ismét kiszivárogtak olyan információk, miszerint a HTC a Nexus 9 legyártása mellett Sense UI-s táblagéppel is előrukkolhat.

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

Hirdetés