Hirdetés

IFA blog: Berlinbe ismét érdemes kimenni

Ez a rendezvény rúgja be az utolsó negyedévet, nem csak telekommunikációs, hanem szórakoztatóelektronikai fronton is. Az utóbbi években egyre jelentősebbé vált a német fővárosban levő kiállítás, már nem csak a tévékről, a porszívókról és a mosógépekről szól az IFA, óriási mennyiségű mobilos termék is itt mutatkozik be. Persze, hogy ott leszünk.

Legendd élvezi a berlini időjárást. Meg az innivalót is.
Legendd élvezi a berlini időjárást. Meg az innivalót is.

Idén igencsak népes különítmény utazik Berlinbe, a Mobilarena képviseletében ott lesz Bocha, Legendd, Bone123 és szentkuti11 is, a Prohardvertől Oliverda és elefant dolgozza fel az infókat, a csapathoz pedig csatlakozik dr. Kind, mint örökös tag. De ő inkább kirándulásnak fogja fel, ami viszont azt is jelenti, hogy ha lesz energiája, akkor ebbe a blogba ő fogja szállítani a várossal kapcsolatos élményeket, a többiek pedig a kiállítás történéseit dolgozzák fel.

Ez elvileg Edward kérója, ahol a megfáradt szerkesztők lepihenhetnek.
Ez elvileg Edward kérója, ahol a megfáradt szerkesztők lepihenhetnek.

Idei utazásunkat az Alcatel One Touch támogatásával hoztuk tető alá. A tetőt egyébként idén Edward biztosítja, ismét az Airbnbre hagyatkoztunk a szállás kapcsán. Egy sokágyas, sokszobás, központi helyen levő hajlékra estt a választásunk, ahonnan átszállás nélkül elérhető a kiállítás helyszíne, a Messe. Roppant gyenge szóviccel élve a Messe nagyon közel lesz.

A tavalyi Samsung esemény helyszíne
A tavalyi Samsung esemény helyszíne

Irgalmatlan zsúfolt most is a program, számos bejelentésen veszünk részt, ezek közül a Sony, a Samsung, a Huawei és az ASUS is izgalmasnak ígérkezik, de persze nem marad ki az LG, az Acer, az Archos, az Alcatel, a Lenovo és a Microsoft bulija sem, no meg minden más, amibe belebotlunk nem csak az IFA-n, hanem a hagyományosan itt is megrendezett két sajtós összeröffenésen, a ShowStoppersen és a DigitalFocus Globalon. Bocha bevállalt egy raklapnyi interjút, a Samsung táblagépes üzletágának fejével éppúgy beszélget majd, mint Ken Honggal (akit talán nem kell bemutatni), vagy a Sony illetékesével.

Az IFA hivatalosan csak 3-án nyit, a médiának viszont már 2-án tele a naptárja, úgyhogy szerdától folyamatosan érkeznek a berlini hírek, képek, videók és blogbejegyzések. Reméljük, hogy az út és a kiállítás hangulatából idén is át tudunk adni annyit, amennyit tavaly.

Azóta történt

  • IFA blog: Elsőbálozó a Keletiből

    Szentkuti11 megadta az alaphangot úgy rendesen élete első berlini útjának.

  • IFA Blog: Pest előtt még Potsdam

    Utolsó berlini napomat Legendd társaságában nem is Berlinben, hanem a közeli Potsdamban töltöttem, ahol a kastélyok és parkok mellett az égi áldás is főszerepet játszott.

Hirdetés