Huawei P70: marad az állítható rekeszérték és a méret

6,7 hüvelykes ívelt kijelző és 50 megapixeles főkamera állítható apertúrával, Kirin lapka köré építve.

Az erősen kérdéses, hogy nemzetközi forgalomban is elérhető lesz-e a Huawei P70 okostelefon, abból a korábbi pletykából kiindulva, hogy Kirin 9010-es SoC-t terveznek bele, inkább a nem a valószínű. A kínai márka hazai piaca leghamarabb márciusban kaphatja meg a P60 utódját, mely méretét tekintve nem tér majd el, marad a 6,7 hüvelykes FHD+ felbontású és mind a négy szélénél ívelt OLED kijelző. Ami érdekesség, hogy a vékony kávák és ívek ellenére állítólag a Huawei a felhasználó felé néző sztereó hangszórókat szerel a telefonba, állítja a Digital Chat Station.

Így nézhet ki a Huawei P70 hátlapja
Így nézhet ki a Huawei P70 hátlapja (forrás: Weibo) [+]

Maradhat az 5000 mAh-s akkumulátor és a vezetékes, valamint vezeték nélküli gyorstöltés is. Frissíti ugyanakkor a Huawei a P-széria legfontosabb elemét, a kamerát. Korábban voltak arról szóló hírek, hogy a cég képalkotással foglalkozó, XMage nevű része saját kameraszenzor fejlesztésébe kezdett, ennek ellentmondanak azok a friss infók, melyek szerint az OmniVision OV50H szenzorát építik majd a Huawei P70 főkamerájába. Az 1/1,3”-es és 50 megapixeles képszenzor előtt változtatható rekeszértékű optika kap helyet, ezt a Mate 50 Próban és a P60 Próban már láthattuk. Komolyabb frissítést ígérnek még az ultraszéles kamera kapcsán is a kínai források, azt állítva, hogy 1” körüli szenzormérettel és 1G6P lencsékkel (1 üveg, hat műanyag lencse) szereli fel a Huawei a P70 ultraszéles egységét.

A kamerák elrendezése a hátlapon állítólag a fenti rajzon látható eltolt háromszög formájában valósul majd meg, a kamerák egymástól viszonyított megnövelt távolsága mögött állhat a megnövekedett szenzorméret ténye.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés