Hivatalos sajtóképeken az Xperia Z4?

Úgy tűnik, hogy az MWC után sem áll meg a pletykaáradat, az új hullámok középpontjában a Sony hamarosan bejelentésre kerülő zászlóshajója áll. A minden valószínűség szerint Xperia Z4 néven forgalomba kerülő készülékről számos információ napvilágot látott már, most pedig hivatalosnak mondott renderfotókon is pózol a japánok büszkesége.

Sony Xperia Z4 sajtófotó

A képeken minden szögből látható a Z4, mely egyértelműen az elődmodell formatervét örökli meg. Az OmniBalance névre keresztelt dizájn hatására továbbra is jobb oldalra kerül a hangerőszabályzó billentyű és a kör alakú bekapcsológomb, és szerencsére a dedikált kameragomb sem marad el.

Sony Xperia Z4 sajtófotó

Az alsó rész felettébb érdekes, hiszen a microUSB csatlakozó mellett egy egyelőre ismeretlen port látható. A 3,5 milliméteres fülhallgató kimenetet a Sony továbbra is a telefon tetejére szereli, méghozzá a zajszűrő mikrofonnal együtt.

Sony Xperia Z4 sajtófotó

A hátlapról hiányzik a Sony logó, így nem kizárt, hogy a végleges modell a képeken látható változattól valamelyest eltér majd. Hardveresen egyébként a csúcsot képviseli az Xperia Z4: Snapdragon 810 chipset, 5,2 hüvelykes Full HD vagy QHD felbontású kijelző, 3 GB RAM, és 20,7 megapixeles kamera jellemzi majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés