Hirdetés

Gyűlnek a Xiaomi T-modellek pletykái

Magas képfrissítés, szeptemberi megjelenés és merész árazás a kémanyagok között.

Szezonális receptből dolgozik a Xiaomi az elmúlt pár esztendőben: a naptári év első felében futnak be az új generációs és döbbenetesen drága csúcskészülékek, majd a másodikban az egykor sokkal, manapság csak valamivel kedvezőbb T-modellek, és gyakran megéri várakozni. Ezúttal sem egy Ultra, hanem a Xiaomi 13T Pro képviselheti a csúcsot az ár/érték szériában, és a 800 fontra tippelt ár jócskán alávág a kamerás csúcstelefonnak, ami egyébként a minap került hozzánk, mutatjuk is:

Nem a Xiaomi 13 Ultrára kíván lapot húzni a 13T Pro: az ár-érték versenybe nevez
Nem a Xiaomi 13 Ultrára kíván lapot húzni a 13T Pro: inkább ár-érték versenybe nevez [+]

A 13T Pro kapcsán csak a 4 nm-es csúcslapka került szóba SnoopyTechnél, a típusa nem, ám azért nem nehéz megtippelni a felturbózott Snapdragon 8+ Gen 2-t, 12/512 GB-os konfigurációban, és ha már zöld az egyik Ultra modell, az újdonság is kaphat hasonló színváltozatot. A szeptember 1-jei megjelenéssel várt telefon 144 Hz-es CrystalRes AMOLED panelt kínálhat, ami a 12T Pro esetében 1220 x 2712 pixelt jelentett 6,67"-es képátlóval. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh lehet 120 wattos villámtöltéssel. Nem maradhat el a nagyfelbontású kameraszett a Leica támogatásával.


Újfent az olcsóbb T-modell lehet a szimpatikusabb [+]

600 fontért kapásból kedvezőbbnek ígérkezik a szintén 4 nm-es csúcslapkával várt Xiaomi 13T, és ezt is 144 Hz-es CrystalRes AMOLED panellel, illetve 5000 mA-s teleppel tippeli a forrás, csak épp 67 wattra leváltó adapterrel. Ezúttal 8/256 GB-os lehet az alapkonfiguráció és fekete az egyik színváltozat. A MIUI 14 rendszerről és a Leica támogatásról ezúttal sem kell lemondani. Az előd amúgy Dimensity 8100-Ultra chipet használt, esélyes tehát, hogy ezúttal is marad a MediaTek lapka, csak eggyel modernebb változatban.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi 13 - felnőni nehéz

    A kínaiak viszonylag kompakt csúcsmodellje a Leica kamerára és a Snapdragon 8 Gen 2-re helyezi a hangsúlyt, s más hasznos újítások is érkeztek bele, mégsem lett tökéletes a végeredmény.

  • Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám

    A 12S Ultra iránti vágyat enyhítheti a Xiaomi idei első csúcskészüléke. A tavalyi botladozást követően jól összeszedett csomagot kapunk, ha hajlandóak vagyunk félmilliót a pénztárnál hagyni.

  • Xiaomi 12T - egytucat

    Még egy telefont összelegózott a Xiaomi ismerős alkatrészekből – megérte?

  • Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas

    200 megapixeles szenzort tett a Xiaomi is az új készülékébe, amely egy fokkal ügyesebb, mint a Motorola megoldása, máshol viszont akadnak kompromisszumok.

Hirdetés