Galaxy blog: Galaxy S5 februárban?

A Samsung nemrég küldte ki a meghívókat a vállalat közelgő sajtóeseményére, mely február 24-én, hétfőn kerül megrendezésre. A Mobile World Congress nyitónapjára szervezett sajtótájékoztatónak Barcelona városa ad otthont, a kapcsolódó szöveg szerint a dél-koreai gyártó egy új zászlóshajót leplez majd le. Mivel a Note széria új tagja hagyomány szerint nyár végén kerül bemutatásra, nagy valószínűséggel a Galaxy S5-ről van szó.

Erre egyébként több jel is utal. Az Unpacked 2014 Episode 1 névre hallgató rendezvény meghívóján az Unpacked szó felső indexében egy 5 karakter található (mint az az alábbi képen is látható), a Samsung képviselete a The Verge szakportál kérdésére a nem mondhatjuk meg, mit jelent az 5 választ adta. A hírek szerint a Galaxy S5 már árpilis során piacra kerül majd, ennek fényében nem meglepő a február végi bemutató.

Érdekesség, hogy anno a Galaxy S II is a Mobile World Congress keretein belül került leleplezésre, az utódokat azonban Londonban és New Yorkban mutatták be. Mindenesetre már nem kell sokat várni, néhány hét múlva minden ki fog derülni, mi élőben közvetítjük majd a történéseket.

Ez a blogbejegyzés a Samsung Electronics Magyar Zrt. támogatásával készült.

Azóta történt

Előzmények