Frissült, és új név alatt fut a Credo

Mint az alábbi képeken látható, Bogár Bence első készüléke, a Credo két változáson ment keresztül. Az egyik a márkanevet érinti, míg a másik a formákat. Lássuk mit mond erről maga a készítő:Egy formát a végtelenségig lehet alakítani, csiszolni, de befejezni nem, maximum abbahagyni. Így vagyok a Credo-val is, amit anno a Lexus autómárka ihletett. Elérkezett az idő, egy következő lépcsőfokhoz. Az alapkoncepció, vagyis a kiváló ergonómia és az exkluzív megjelenés megmaradt, de emellett sok minden változott.

Először is feltűnhet a névváltozás. Az Asus-tól kapott levél (megkértek, hogy ne használjam az Aura-hoz az Asus nevet) után, úgy döntöttem, hogy elkészítem a saját logómat, védjegyemet és többet nem használok ismert márkaneveket. A Credo az első BYB telefon, a későbbiekben az Aura is megkapja a logót és a további terveim is ezen a néven fognak debütálni.

Első ránézésre a legszembetűnőbb, a megváltozott anyaghasználat. A telefon fekete ébenfából és titánból készülne. Kapott miniUSB, microSD és 3.5-s csatlakozót, illetve lecserélésre került a kezelőpanel, mely így jobban illik a Credo formájához. A készülék támogatja a GSM/3G/HSDPA hálózatokat és rendelkezik BT 2.0-val. A kijelző 2.3 inch-s, 320x240 pixel felbontású és 16 millió szín megjelenítésére képes. A telefon hátuljára különleges led fényforrás került, ami sötétben megvilágítja a teret maga körül.

A Credo csiszolgatását, most egy időre abbahagyom, de befejezve még mindig nincs…

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés