Folytatódik a Honor aranyos szériája

A Honor Watch GS 3 utódja tovább viszi az elegáns vonalat, a top kivitel aranyozott óratesttel és prémium bőrszíjjal választható.

Ránézésre úgy tűnhet, hogy a most bemutatott Honor Watch GS 4 mindössze annyiban különbözik a Watch GS 3-tól, hogy idén zöld színű bőrszíj és harmonizáló óraszámlap jár az aranyozott tokozással elérhető prémium verzió esetén, de valójában került egy vérnyomásmérő a megegyező kialakítású szerkezetbe, ami képes detektálni a pitvarfibrillációt. Egyébként minden változatlan.


[+]

Ez ugye 1,43 hüvelykes, 466 x 466 pixel felbontású AMOLED panelt jelent, 10,5 milliméter vastag, 316L rozsdamentes acél tokozást két koronával; számtalan sportmódot (100+) és kétsávos GPS-t a kültéri tevékenységkövetéshez, amivel 30 óra üzemidőt lehet összehozni folyamatos használat mellett, de általános felhasználás mellett akár 14 napos üzemidő is elérhető.

[+]

Van NFC, mikrofon és hangszóró, a tartalmak tárolására 4 GB belső tárhely és 5ATM minősítés, így aká úszni is lehet az eszközzel. A Honor Watch GS 4 három színben választható, a fekete szilikon szíjas verzió 51 ezer forintnak megfelelő jüanba kerül, a bőrszíjas ezüst vagy arany tokozású modellek ára pedig 61 ezer forintra jön ki átszámolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés