Hirdetés

Felbukkant a TENAA-nál a Meizu m2

Néhány napja röppent fel az a hír, miszerint a 720p-s Meizu m1 folytatása az m2 note-hoz hasonlóan Full HD felbontású kijelzővel érkezhet, amely 4,6 hüvelyken kitűnő képpontsűrűséget jelentene. Ezen felül azt is hallani lehetett, hogy a készülék a nyolcmagos, 64 bites MediaTek MT6753-as SoC-t kapja meg 2 gigabájt RAM és 32 gigabájtos belső tároló társaságában. A TENAA-nál, azaz a kínai hírközlési hatóságnál felbukkant készülék cáfolni látszik ezeket a pletykákat, bár a közölt információkat nem szabad készpénznek venni.

Lencsevégre kapták a Meizu m2-t a TENAA-nál, bár lehet, hogy a végleges modell nem így fog kinézni
Lencsevégre kapták a Meizu m2-t a TENAA-nál, bár lehet, hogy a végleges modell nem így fog kinézni

A minősítési vizitre ellátogatott Meizu okostelefon az m1-hez hasonlóan öthüvelykes képátlóval és 720p-s felbontással érkezhet, és akárcsak az m2 note, az m2 is visszaléphet hardveresen, az MT6735-ös SoC ugyanis visszafogottabb Cortex-A53-as magokat és gyengébb Mali IGP-t tartalmaz (T720), mint az MT6732-es. A 2 gigabájt RAM, a 13 megapixeles hátlapi kamera, a 2700 milliamperórás akkumulátor, az Android 5.0-s rendszerverzió, a dual SIM-es, 4G-s megoldás és a mindössze 600 jüanos, azaz 26 ezer forintos kezdőár persze kárpótolhat a gyengébb SoC-ért, és ilyen áron Full HD-s, nyolcmagos kompakt készülék egy ideig biztos csak álom marad. A Meizu m2 talán június 30-án, a pletykák szerint az MX5-tel egy időben mutatkozik be, de az is lehet, hogy valamivel később leplezi le a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Benchmark teszten járt a Meizu MX5

    Aligha meglepő, hogy megint a GFXBench buktatott le egy készüléket. A kínai vállalalat hamarosan érkező újdonságának kevés titka maradt, valószínűleg MediaTek MT6795T SoC-vel debütál.

  • Kiszivárgott a Meizu m2 árcímkéje

    Az elmúlt egy hónapban elég nagy csend volt a szerdán bemutatkozó Meizu m2 körül, most azonban az ára szivárgott ki.

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Előzmények

  • Full HD-s kijelzővel érkezik a Meizu m2 is?

    Az m2 note után hamarosan érkezhet a kompaktméretű, Full HD-s Meizu m2, amely nyolcmagos rendszerchippel és Android 5.1-gyel piríthat oda a konkurenciának a középkategóriában.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

Hirdetés