Kiszivárgott a Meizu m2 árcímkéje

Lassan két hónap telt el a Meizu m2 note bemutatása óta, de a gyártó még azóta sem leplezte le hivatalosan a készülék kisebb testvérét, az m2-t. Hallottunk olyan pletykát, hogy 1080p felbontású kijelzőt kaphat, de ez hamisnak bizonyult, a TENAA ugyanis 720p kijelzőről és az m2 note-nál gyengébb hardverről számolt be. Az elmúlt néhány hétben nem sokat hallhattunk az 5 hüvelykes kijelzővel és MediaTek MT6735 lapkakészlettel felszerelt, belépőkategóriás készülékről, most azonban kiderült róla néhány apróság.

Kiszivárgott a Meizu m2 árcímkéje

A legutóbbi információk szerint a telefon 2 gigabájt RAM-ot, 16 gigabájtos belső tárolóegységet, microSD foglalatot, 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát, valamint 2500 mAh kapacitású akkumulátort kaphat. Hardveres téren igazolódni látszik a 64-bites MediaTek MT6735 a négymagos, 1,3 GHz-es Cortex-A53 processzorral. A szerdán bemutatkozó készülék ára 599 jüan lehet, ami átszámítva, egyéb költségek nélkül 27 000 forintot tesz ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Előzmények

  • Felbukkant a TENAA-nál a Meizu m2

    A jól árazott phablet után érkezhet a Meizu új, filléres, kompaktabb méretű divatmobilja.

  • Full HD-s kijelzővel érkezik a Meizu m2 is?

    Az m2 note után hamarosan érkezhet a kompaktméretű, Full HD-s Meizu m2, amely nyolcmagos rendszerchippel és Android 5.1-gyel piríthat oda a konkurenciának a középkategóriában.

Hirdetés