Ez nem az Extreme Edition

Hanem az olcsóbb opció arra, ha valaki mindenképpen kijelzőbe rejtett szelfikamerára vágyna.

A ZTE mutatott be elsőként kijelzőbe integrált, rejtett szelfikamerát, ráadásul viszonylag szerény árfekvésben. A ZTE Axon 20 5G felső-középkategóriás Snapdragon 765G mellett 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB-os belső tárolóval választható, de lesz egy Extreme Edition is, ami nyilván nem merül ki annyiban, hogy arany színűre fújják a hátlapot és szitálnak rá egy jelentékeny méretű Axon feliratot. De előbb bemutattak egy visszafogottabb verziót.

ZTE Axon 20 4G
ZTE Axon 20 4G [+]

A ZTE Axon 20 4G küllemben nem változott, viszont a lapkakészletet lecserélték, méghozzá egy csak 4G modemmel szerelt Unisocra. A tavaly Q3-ban bemutatott 16 nanométeres Tiger T618 két, maximum 2 GHz-es Cortex-A75-ös és hat, maximum 1,8 GHz-es Cortex-A55-ös maggal dolgozik, kétmagos Mali G52 grafikus gyorsító mellett. A rendszermemória maradt 6 GB, a belső tárhely pedig 128, minden egyéb (kamerák, kijelző) megegyezik az 5G képes verzióval. Árat és elérhetőséget egyelőre nem közölt a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Extrém változatot kap a ZTE Axon 20 5G

    A világ első, kijelző alatti szelfikamerás mobilja már önmagában is nagyon érdekes, de most 12 GB RAM-mal és bőr hatású hátlappal is feldobták.

  • Üdv Európában, ZTE Axon 20 5G!

    És persze még néhány piacon, végre Kínán kívül is. A világ első rejtett szelfikamerával szerelt modellje itthon is elérhető lesz.

Előzmények

Hirdetés