Ez nem a Garmin Lily

A Doogee új, hölgyeknek szánt aktivitáskövetőt mutatott be, ami kísértetiesen hasonlít a Garmin Lily modelljére.

A Garmin Lily az egyszerűsége mellett is egy funkciógazdag aktivitáskövető, nem mellesleg rendkívül kompakt és csinos. A Doogee szintén a hölgyeket célozza meg a DG Venusszal, ami a koronát leszámítva egy az egyben úgy néz ki, mint a Lily. A hat színben kapható DG Venus rengeteg számlapot biztosít a testreszabáshoz, követi a női ciklust, a lépésszámot és figyelmeztet, ha túl sokáig ücsörgünk egy helyben.


[+]

Az értesítések Bluetoothon keresztül érkeznek az órára, a hívásokat elutasíthatjuk és vezérelhető a zenelejátszó, illetve a kamera. Összesen hét aktivitásformát követhetünk, a pulzusszenzor mér folyamatosan is, éjszaka pedig dolgozik az alvásfigyelés. A mindössze 34 grammos és 9,6 milliméter vastag aktivitáskövető a gyártó számításai szerint egy hétig bírja egy töltéssel, az ára pedig 50 dollár, ami körülbelül 16 ezer forint átszámolva.

Előzmények

  • Garmin Lily - bájtárs

    A Garmin Lily a gyártó legkisebb és kétségkívül legnőiesebb órája. Az alapszintű funkcionalitást a kitűnő felhasználói felület, a profi szoftveres háttér és a remek dizájn kompenzálja.

Hirdetés