Hirdetés

Erős Sony csúcsmodell várható az MWC-n?

A Review.ge nevű grúz forrás által közzétett lista alapján a Sony komoly arzenállal készül a február-márciusi Mobile World Congressre, többek között egy 4K kijelzővel szerelt csúcsgéppel. A Sony Yoshino kódnéven hivatkozott készülék állítólag 5,5 hüvelykes, 4K (3840 x 2160) felbontású panellel és a Qualcomm csúcslapkájával érkezik. Az teljesítményért felelős klaszterben négy darab maximum 2,54 GHz-re skálázott Kryo magot tartalmazó Snapdragon 835-ös lapka mellé a Sony 4, illetve 6 GB LPDDR4 típusú rendszermemóriát tervez biztosítani. Elvileg új kameraszenzor is debütál a Sony IMX400 formájában.


(forrás: Review) [+]

A Sony BlancBright-ként hivatkozott készülék a Yoshino kalóriaszegény változatának tűnik. Szintén 5,5 hüvelykes, viszont QHD felbontású panelt emlegetnek, valamint megegyező, IMX400-as kameramodult. A Snapdragon 835-tel vagy 653-mal szerelt BlancBright elvileg csak 4 GB-os verzióban lesz elérhető, egyebet nem fedtek fel a készülékkel kapcsolatban.

Sony Xperia X Performance
Sony Xperia X Performance [+]

A Yoshinón és BlancBright modellen kívül elvileg még három, különböző árkategóriás készülékre számíthatunk, amelyek közül az egyik specifikációja kísértetiesen hasonlít az Xperia XA feltételezett utódjának felszereltségére. Az AnTuTu adatbázisában G3221 kódnévvel listázott készülék paraméterei megegyeznek a grúz forrás által Sony Keyaki néven említett modellével. A MediaTek Helio P20-as lapka mellé rendelt 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhelyet mindkét forrás említi, ahogy a 23 megapixeles főkamera és 16 megapixeles előlapi modul is megegyezőnek tűnik. A kijelző felbontása mindenhol Full HD, a grúz anyagban pedig a képátló is előkerül, ami 5,2 hüvelyk lehet.

Ezek szerint ez lenne a Sony Keyaki?
Ezek szerint ez lenne a Sony Keyaki? [+]

A Sony Hinoki a Keyaki kisebb és szerényebb variánsa lehet, megegyező platformra építve. Viszont az 5 hüvelykes, szintén Helio P20-as lapkával szerelt készülékbe csak 1280 x 720 pixel felbontású panel kerül, valamint rendszermemóriából és tárhelyből is visszavettek kicsit (3/32 GB). Kamerából elvileg 16 és 8 megapixel áll majd rendelkezésre. A fentieken kívül akad még egy rejtélyes Sony Mineo nevű modell is, amelyről csak a 350 dolláros árazást véljük tudni.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés