Érkezik a Polaroid táblagép trió

A viszonylag jól felszerelt, mégis alacsony árfekvésű táblagépek inváziója idén is folytatódni fog, hiszen a legtöbb gyártó kezdi felismerni a valódi piaci igényeket. Az elsősorban a világháló böngészésre, játékra és csevegésre kihegyezett készülékek sora rövidesen három új Polaroid készülékkel is bővül, melyekről egyelőre csupán annyit tudni, hogy Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel, villámgyors négymagos processzorral és hosszú üzemidővel kecsegtetnek. A Q7, Q8 és Q10 jelű táblagépek nevükből adódóan 7, 8 és 10 hüvelykes megjelenítővel rendelkeznek, mely mellé HDMI kimenet is rendelkezésre áll. A nettó 129 és 179 dolláros árszegmensben landoló Polaroid készülékek teljes műszaki felszereltsége a hétfőn kezdődő Consumer Electronics Show alkalmával kerül bejelentésre.

Azóta történt

Előzmények

  • LG blog: NFC-s nyomtató a zsebben

    Hordozható mininyomtatót próbáltunk ki, mely NFC- és Bluetooth-alapon kommunikál, tinta nélkül működik és akkumulátorról is tud üzemelni.

  • Mobilos évértékelő - 2012

    Elröppent egy év, elmaradt a világvége, áttekintjük a legfontosabb mozzanatokat és megsaccoljuk, hogy mire számíthatunk 2013-ban.

  • Polaroid SC1630 – Kamerába oltott telefon

    Háromszoros optikai nagyításra képes 16 megapixeles kamerával rukkolt elő a Polaroid, mely nem mellesleg egy Android-alapú okostelefon.

Hirdetés