Előrendelhető a QHD kijelzős Find 7

Az Oppo korábbi ígéretének megfelelően a Find 7 Full HD kijelzővel szerelt alapváltozata után május végén piacra kerül a prémium variáns is, mely nagyobb felbontású megjelenítővel és jóval több operatív memóriával rendelkezik. A készülék – az előző generációhoz hasonlóan – elsőként Kínában lesz elérhető, ahol az Oppo már meg is kezdte az előrendelések felvételét. A 3498 jüan, vagyis nagyjából 123 500 forintos kezdőár a felszereltséghez képest barátságosnak tűnik, hiszen a globális gyártók idei csúcsmodelljei ennél jóval magasabb áron kezdtek.

Az Android 4.3 Jelly bean operációs rendszerrel érkező, de később a platform KitKat változatára is frissíthető Oppo Find 7 a kínai premiert követően az Oppo Style webáruház kínálatában is elérhető lesz, de a nemzetközi árazásról egyelőre nincs információ. Az 5,5 hüvelykes, 2540 × 1440 képpontos megjelenítővel, 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerával szerelt készülék további érdekessége a 3 GB RAM jelenléte, mely mellett a 32 GB belső memória bővítésére microSDXC kártyával is lehetőség nyílik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Előrendelhető az Oppo Find 7

    Az Oppo Style online áruház kínálatában is elérhető a Snapdragon 801 processzorral és QHD kijelzővel szerelt Find 7.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Előzmények

Hirdetés