Előrendelhető a kapacitív kijelzős Nokia X6

A finn gyártó szeptemberben mutatta be az XpressMusic termékcsalád alapjaiból építkező új Xseries sorozatát, melynek minden tagja a zenére és multimédiára helyezi a hangsúlyt, valamint azokon a piacokon ahol a Comes with Music már elérhető, ott egy éven át korlátlan zenei letöltést is biztosítanak majd. Az új, kizárólag CWM kiadásban érkező sorozat első tagja, az X6 várhatóan november 12-től kerül a boltok polcaira, de az Egyesült Királyságban az angol Expansys oldalán már most is előrendelhető 530 angol fontos áron, azaz körülbelül 163.000 forintért, míg a német Nokia oldalán 580 euróért, azaz körülbelül 160.000 forintért rendelhető. A jövevény nem csak a korlátlan zenei csomag miatt, hanem kapacitív kijelzője miatt is érdekes ajánlatnak tűnhet, hiszen ezen modell esetén erős, karcálló üveglap védi a megjelenítőt. A 111x51x13,8 milliméteres és 122 grammos Nokia X6 360x640 képpontos kapacitív érintőkijelzőt, dupla LED villanóval szerelt 5 megapixeles, Carl-Zeiss optikás kamerát, 32 GB belső memóriát, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modult, sztereó kihangosítót, Symbian Series 60 5th Edition operációs rendszert, 434 MHz-es processzort, 3,5 milliméteres fülhallgató és tévékimenetet, illetve 35 óra zenelejátszást vagy 8 óra beszélgetést biztosító 1.320 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Rihanna streaming koncert élőben a Nokiától

    A Nokia, Island Def Jam Music Group és a Universal Music Group International együttműködése révén a világ bármely részéről megnézhető Rihanna Rated R albumának élő bemutatókoncertje.

  • Érkezik a Nokia X6

    Még a héten piacra kerül a finn óriás első kapacitív kijelzővel szerelt, korlátlan zeneletöltést kínáló multimédiás csúcsmodellje.

  • Boltokban a Nokia X6

    Már kapható a finn gyártó első kapacitív érintőkijelzővel szerelt multimédiás mobilja.

  • Készül a Nokia X6 16GB?

    Hamarosan bemutatásra kerülhet a kapacitív kijelzős Nokia X6 olcsóbb változata is.

Előzmények

Hirdetés