Hirdetés

Élőképen a Galaxy Note10 Lite

A csúcskategória aljára érkezhet a legolcsóbb S Pennel szerelt Samsung phablet, kameralukkal az előlapon.

Gyakorlatilag egy titka maradt már csak a Galaxy S10 Lite és Note10 Lite párosnak: az, hogy a két készülék mikor jelenik meg. Az utóbbiról nem hivatalos forrás alapján sejteni lehet, hogy az Exynos 9810 hajtja meg, alsó hangon 6/128 GB-os kiszerelésben, 6,7"-es Full HD+ AMOLED paneljét pedig 4500 mAh-s telep láthatja el energiával, 25 wattos gyorstöltéssel.

(forrás: TechTalk TV) [+]

Az előlapon 32 megapixeles kameracsap zavar be némileg, lukasztott formába, egyébként szinte csak kijelző van ezen az oldalon. Hátulra 12 megapixeles kamerák kerülhetnek normál, ultraszéles és teleobjektíves variációkban.

(forrás: TechTalk TV) [+]

A GSM Arena úgy tudja: a Note10 Lite 610 euró környékén lesz megvásárolható, ami a hazai extra terhek nélkül 201 ezer forintot jelent, ergo aki középkategóriás Note-ra számított, annak picit csalódnia kell. Az S Pen ugyanakkor éppúgy a történet része lesz, mint a csúcsvariánsok esetében. A Note 10 Lite bármelyik pillanatban elstartolhat.

Azóta történt

  • Megérkezett a Galaxy S10 Lite és Note 10 Lite

    A csúcskategória alsóbb szegmensébe kíván a két 6,7"-es AMOLED panellel szerelt masina betolakodni, a Note10 Lite pedig nem spórolta ki az S Pent – a relatíve friss hardvert viszont igen.

Előzmények

Hirdetés