Hirdetés

Elindul a MobilarenaTV!

Kedves Olvasóink, végre mi is elkezdhetjük a PH!TV után élőben videós tartalmat készíteni, amely stílszerűen a MobilarenaTV nevet kapja. Természetesen mi is a myshowroom szolgáltatásain keresztül fogunk a nézőkhöz szólni. Próbálunk persze olyan tartalmat csinálni, ami kiegészítheti a tesztjeinket, cikkeinket, nem kizárt, hogy néha lesz vendégünk is (ha már kanapéról toljuk), az élő adás varázsa pedig ott fog felettünk kardként lebegni, ezért számíthattok arra, hogy idióta módon bakizunk majd és jókora marhaságokat mondunk bele a kamerába.

Az adás interaktív, azaz folyamatosan hozzá lehet szólni egy chat ablakban, amelyet mi is látunk, ezért jöhetnek majd a kérdések, a kommentek és a kritikai észrevételek, igyekszünk majd reagálni mindenre. Miután nálunk elég gyorsan megprödülnek a termékek, ezért fogalmunk sincs előre, hogy milyen témákat fogunk érinteni, de van egy-két apróság a tarsolyunkban, amelyekről komplett tesztet csinálni kissé merész lenne, de egy adásban remekül el lehet velük szórakozni. Persze jellemzően telefonokat, esetleg táblagépeket fogunk mutogatni, általában előbb, mint ahogyan a cikk elkészülne ezekről, de ez idővel kialakul.

Jelenlegi terveink szerint hétfőnként biztos lenne adásunk, esetleg szerdán is, nagyobb kérdés az időpont. Bár mindannyian tudjuk, hogy minél később van a műsor, annál inkább hazaér a nép, mi is szeretnénk hazaérni, ezért alapesetben a délután hat órás kezdést céloznánk. De mivel ez alapvetően nektek szól, ezért szavazásra bocsátjuk a kérdést, hátha a mi elképzeléseink nem illeszkednek maradéktalanul a nép akaratához. Mi úgy gondoltuk, hogy az esti - klasszikus - tévézés, híradók előtt tolnánk a történetet, úgyis visszanézhető lesz minden adás bármikor. De itt van oldalt egy dobozka, lehet igény szerint kattintani. És a végére egy halk információ: hamarosan megint leszünk a rádióban is, hogy hol és mikor, az még üzleti titok, de szűk hónap múlva erről is hírt adunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés