Elérhető az iOS 6 második bétája

Fejlesztők számára már elérhető a nemrég bemutatott iOS 6 második béta változata, mely Address Book, Game Center, iCloud, iMessage, FaceTime, Maps és Safari hibajavításokat és egyéb optimizálásokat is tartalmaz. Az Apple elsődleges célja, hogy a következő két-három hónap során a platform maximálisan stabillá és fürgévé váljon, de azért minden újabb változatba bele kerül néhány kozmetikai frissítés is. Az egyik ilyen, hogy szoftverfrissítés közben a beállítások menü fogaskerekes ikonja immáron animált lett, mely természetesen csak a látvány fokozására hivatott. A fejlesztői béta változatok révén a következő termékfrissítések néhány lehetséges újítása is beazonosításra kerülhet, mint ahogy például az iPhone 4S Siri személyi asszisztensét is a virtuális gombsorra elhelyezett vezérlőgomb leplezte le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • iOS 6 – kaméleon állapotsorral

    Az Apple új platformjának állapotsora az éppen futó alkalmazás színvilágához alkalmazkodik.

  • TomTom térképeket licencel az Apple

    Az iOS 6 navigációs szolgáltatásainak gerincét jelentő térképeket és egyéb tartalmakat a TomTom biztosítja.

  • Bemutatkozott az iOS 6

    Facebook integrációval, továbbfejlesztett személyi asszisztenssel, autós navigációval és számos újdonsággal érkezik az Apple új mobiltelefonos platformja.

  • iOS 6 – Apple navigációval

    Az Apple saját fejlesztésű 3D térképe, közösségi útinfó szolgáltatása és hangos navigációja veszi át a Google Maps helyét az iOS készülékekben.

Hirdetés