Hirdetés

Előrendelhető a Pebble 2 és a Pebble 2 SE

Májusban indult el egy új Pebble-projekt a Kickstarteren, természetesen nem volt kérdés, hogy a 2, Time 2 és Core modellekre pillanatok alatt összejön a kitűzött 1 000 000 dollár, amit a gyűjtés végére majdnem tizenháromszor túlteljesítettek. Aki akkor támogatta a projektet, az 99 dollárért fizethetett be egy Pebble 2-re, ami végül most került piacra 129 dolláros áron. A gyártó azonban megoldotta a 100 dollár alatti óra kérdését, aki le tud mondani a 10 percenként dolgozó, Apple Health-szel és Google Fittel is együttműködő pulzusmérőről, az 99 dollárért megvásárolhatja a Pebble 2 SE-t, amiből ezt a szenzort kivették.

Az órák természetesen vízállóak, állítólag 30 méteres mélységig, ePaper kijelzőjüknek köszönhetően pedig egyhetes üzemidőt tudnak biztosítani. A 22 milliméter széles szíj házilag cserélhető. Mindkét modell rendelkezik beépített mikrofonnal, és természetesen a hagyományos Pebble-funkciókat elérhetjük velük, vezérelhetjük a zenét a mobilon, megkapjuk az értesítéseket, üzeneteket, látjuk a bejövő hívásokat és csomó egyéb hasznos dolgot.

Azóta történt

Előzmények

  • Pebble Time Round - ugyanaz kerekben

    A legújabb Pebble nagyjából ugyanazt tudja, mint négyzetes kijelzős Time, csak sokkal légiesebb. Cserébe gyengébb is az üzemideje.

  • Pebble Time - jó időben

    Az Android Wear rendszerre épülő okosórák mellett a Pebble színes kijelzővel ellátott modellje is egy túlságosan egyszerű megoldásnak tűnhet, pedig egy jól átgondolt koncepció végeredménye.

  • Pebble - az átgondolt okosóra

    A közösségi finanszírozás egyik legnagyobb sikere a Pebble, az e-ink kijelzővel szerelt okosórába ugyanis nem igazán lehet belekötni.

Hirdetés