Egy tokgyártó buktatta le az LG G4 végleges formáját?

Még 27 nap van hátra az LG G4 debütálásáig. Április 28-án a dél-koreai gyártó hat helyszínen (New York, London, Párizs, Szöul, Szingapúr és Isztambul) egyszerre fogja a nagyközönség elé tárni az új zászlóshajóját, amivel olyan csúcsmodelleknek kívánnak konkurenciát állítani, mint a Samsung Galaxy S6, a HTC One M9 vagy az Apple iPhone 6.

Az elmúlt napokban egyre több részlet derült ki az új üdvöskéről. A G4-ben minden valószínűség szerint egy Qualcomm Snapdragon 808-as lapkakészlet fog dolgozni, aminek processzora négy darab Cortex-A53 mag mellett kettő Cortex-A57 magot tartalmaz, és egy Adreno 418-as grafikus gyorsítóval működik együtt. A RAM előreláthatólag 3 gigabájt lesz, belső tárhely szempontjából várhatóan 32 gigabájt kerülhet a G4-be. Ha hihetünk a szóbeszédnek, az előlapi kamera 8, a hátlapi 16 megapixeles felvételeket fog maximálisan készíteni.


[+]

A hivatalos bemutatásig tehát még közel egy hónapot kell várnunk, de a Verus névre hallgató, koreai illetőségű, tokok gyártásával foglalkozó cég máris előrendelhetővé tett az Amazonon egy védőtokot az új készülék számára. A tokhoz csatolt termékfotón az LG G4 is látszik, aminek a formaterve nagyon hasonlít az elődmodellhez, az elő- és a hátlapi kamera optikája nőtt meg egy kicsit, illetve a hátsó gombok változtak meg kismértékben. A képek természetesen csak a tok illusztrálására szolgálnak, egyáltalán nem biztos, hogy a készülék végleges formáját látjuk a képeken.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés