Egy spanyol webshopban már felbukkant a Moto G (2015)

Július 28-án, azaz jövő hét kedden mutatkozhat be hivatalosan a Moto G (2015), egy ideje pedig megindult a készülékkel kapcsolatos pletykaáradat és természetesen rengeteg kémfotó is. Szó volt arról, hogy a telefonnak lesz 2 gigabájt RAM-mal felszerelt variánsa, de most már szinte teljesen biztos, hogy ez csak a nagyobb tárolóegységgel felszerelt készülék privilégiuma lesz.

Egy spanyol webshopban már felbukkant a Moto G (2015)
[+]

A fenti képen egy spanyol webáruház oldalát látjuk, ahol már listázásra került az új Moto G, ami pontosan nem említi a készülék SoC-jét, csak annyit árul el, hogy négymagos, 1,4 GHz-re skálázott Cortex-A53 magokkal dolgozik (ez alapján még valószínűbb az eddig pletykált Snapdragon 410). A 8 gigabájtos verzió microSD-vel bővíthető, de csak 1 gigabájt RAM-ot tartalmaz. A kamerája valóban 13 megapixeles lesz, az akkumulátora pedig 2470 mAh kapacitású. A 16 gigabájtos verziót még nem lehet megtalálni az oldalukon, így nem biztos, hogy ott tényleg megduplázták a RAM-ot, viszont az olcsóbbik eszköz ára már megvan, 199 euró, ami átszámítva 62 000 forintot tesz ki.

Azóta történt

  • Fényképeken az új Moto G doboza

    Holnap mutatkozhat be, azonban már ma igen sok minden kiderült a harmadik generációs Moto G-ről, amely felbukkant a Flipkarton, valamint a csomagolását is lencsevégre kapták.

  • Motorola Moto G (2015) - egyhangú folytatás

    A jól ismert, középkategóriás mobil harmadik generációja 13 megapixeles kamerával, dupla ledes villanóval és vízállósággal hódít, a sztereó hangszóró viszont a múlté.

Előzmények

Hirdetés