Kiszivárgott képeken a Moto G (2015)

Hirdetés

Állítólag két héten belül, július 28-án fog hivatalosan bemutatkozni az idei Moto G, a pletykák és a kémfotók pedig derült égből villámcsapásként kezdték ellepni a világhálót. A lenti négy képen állítólag a Moto G (2015)-öt láthatjuk előszériás, de a véglegessel szinte teljesen megegyező formában.

 Kiszivárgott képeken a Moto G (2015)
[+]

Több forrás is megerősítette már, hogy az új Moto G-ből is lesz LTE-képes változat (az egyik kiszerelés kódneve XT1542 lehet), a burkolat alatt pedig egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 410 rendszerchip teljesíthet szolgálatot 1, illetve 2 gigabájt RAM-mal, ez utóbbi valószínűleg a tárolóegység függvényében változik majd.

 Kiszivárgott képeken a Moto G (2015)
[+]

Az előlapra egy 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelző, illetve egy sztereó hangszóró kerülhet, ez már a második generáció esetén is hasonlóképpen alakult. Ugyanakkor komoly előrelépés lehet a 13 megapixeles hátlapi kamera a dupla ledes villanóval, az előlapi érzékelhető is 5 megapixelesre nőhet. Az eszköz állítólag vízálló házban fog érkezni, ha minden igaz, akkor teljesíti az IPX7-es ipari szabványt. Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor július 28-án hivatalosan is leleplezésre kerül az új eszköz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés