Hirdetés

Darth Vader ihlette a Homtom új készülékének formatervét

A Homtomtól láttunk már értelmes ajánlatot, ami még a kiképzést is igen jól bírta, noha a negyven ezer forintos Homtom HT20 Prón bőven lett volna mit finomhangolni. A Zoji Z8 szintén nem hangzik rosszul papíron, ráadásul kifejezetten mutatósnak is tűnik, nem mintha felfedeznénk benne a Galaktikus Birodalom Sötét Nagyurát. De ettől még úgy néz ki, ahogy egy strapatelefonnak illik, ráadásul az IP68-as védettséggel bíró, megerősített burkolatra egy ujjlenyomat-olvasó is ráfért a hátlapi főkamera alá.


[+]

A készülék 5 hüvelykes, HD felbontású panelt kapott, amit Gorilla Glass 4 véd, állítólag az extrém behatásoktól is, noha katonai szabvány szerinti hitelesítésről nem tudunk. A videót egyébként érdemes megnézni, roppant szórakoztató. A MediaTek 6750-es szettjét 4 GB rendszermemória és 64 GB bővíthető belső tárhely egészíti ki, az üzemidőért pedig a 4250 mAh-s, power bankként is használható telep felel. Kamerából egy 16 megapixelre interpolált 13 megapixeles szenzor jutott, míg szelfizni egy 8 megapixeles szenzorral tudunk 13 megapixeles felbontásban. Kéttónusú LED segédfény van, persze csak hátul.


A galéria kattintásra nyílik.

A készülék ismeri a B20-as LTE sávon, az adatkapcsolati képességek egyébként átlagosak. Van viszont jack csatlakozó, a microUSB pedig 3.0-s szabványú. Az állítólag, de legyen úgy, ha szeretnék, Star Wars ihletésű formaterv alapján kialakított, 147,3 x 75,2 x 12,5 milliméteres kiterjedésű Homtom Zoji Z8 jelenleg 50 ezer forint körül rendelhető.

Előzmények

Hirdetés