Váratlanul bukkant fel az Asus ZenPad 3S 8.0

A tajvani gyártó a Computexen rejtette el új tabletjét, ami a nyolchüvelykes méretosztály egyik középkategóriásaként kerül piacra, az Asus palettáján ez a ZenPad 3S 10 kisebb változata, Z862KL modellszámmal. A specifikációs tábla nem említi, hogy a kizárólag Wi-Fi-s kiadás mellé érkezik-e SIM-képes modell, az viszont biztos, hogy a 7,9 hüvelykes, 2K felbontású kijelzőt a Snapdragon 652 hajtja, a grafikus munkát pedig az Adreno 510 látja el. 3/32 GB-os és 4/64 GB-os modell jön belőle, az árazással kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek konkrét információk.

Nem kapott különösebb említést a kompakt tablet
Nem kapott különösebb említést a kompakt tablet [+]

Büszkén említik a zenei képességeket, fülhallgatós élmény kapcsán a DTS-módot és a tartalomhoz illeszkedő erősítőt méltatták, de a dupla hangszórót is a legfontosabb vonások közt tüntetették fel. A hátlapi kamera 13 megapixeles, f/2-es fényértékű, öttagú lencsével, elöl pedig egy 5 megapixeles, PixelMaster fantázianevű egység felel a szelfikért.

Nincs nagy meglepetés, sem a külsőt, sem a belsőt illetően

Nincs nagy meglepetés, sem a külsőt, sem a belsőt illetően [+]

Rendszerverzió szempontjából az Android 7.1 alapjaira épülő ZenUI 3.5 várható, az üzemidő pedig a 4680 mAh kapacitású akkumulátor vállán nyugszik. A teljes specifikáció a termékoldal feltöltése után lesz biztos, remélhetőleg az árral és a piacra kerüléssel együtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Asus ZenPad 3s 10 LTE Z500KL - több, kevesebb

    Az Asus táblagépének LTE-s variánsa ránézésre pont ennyivel tud többet, mint a WiFi-only megoldás, bár egyes funkciók kimaradtak, így érdemes mérlegelni, mire van szükségünk.

  • Asus ZenPad 3 8.0 - a nyugalom kis szigete

    A tajvaniak táblagépe szinte minden felvonultat, amire a felső kategóriában vágynánk: nagyon szép kijelző, kompakt méret, erős hardver, LTE és megfelelő árazás.

Hirdetés