CeBIT: multi-touch videofal és Nokia 6650 a T standon

A T csoport hannoveri standja - ha egy ekkora területet lehet egyáltalán standnak nevezni - sok érdekességet tartogatott. Elsősorban az MDA IV miatt tértünk be hozzájuk, ezt a kezünkbe foghattuk, de nem szabadott fotózni, mert az alapjául szolgáló HTC készüléket még hivatalosan nem jelentették be.
Volt viszont Nokia 6650, amely - mint ismeretes - csak a magenta szolgáltató kínálatában lesz majd elérhető. A Symbian rendszerű okostelefon elsőre az N76-ra hasonlít, de nem olyan hatalmas tepsi, bár így is elég nagyra nyílik. A 3,6 Mbps sebességű HSDPA adatétvitelen kívül a készülék alkamas navigációra is, hiszen GPS vevő is került bele. A dedikált zenegombokkal és 2 megapixeles kamerával felvértezett telefon bizonyos előfizetésekkel kombinálva a német ügyfelek számára már 1 eurós kezdőárral elvihető.

Vélehetően az iPhone miatt állított ki a T-Mobile egy akkora videofalat, amely előtt 6-7 ember könnyedén elfért úgy, hogy mindenki ezerrel kalimpált jobbra-balra, nyilván nem hagyhattuk ki a lehetőséget. A fal működését ugyan hosszasan el lehetne mesélni, de egyszerűbb, ha mutatunk róla egy videót:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés