Búvárkodáshoz ne vigyük magunkkal a HTC 10-et

Tegnap mutatkozott be a HTC 10, ám a tajvani gyártó nem verte túl nagy dobra  bemutatót, egyszerűen csak helyi idő szerint délután 2 órakor elérhetővé tették a termékoldalt, amiből szinte minden fontos információ kiderült. De nem derült mindenre fény, a gyártó globális kommunikációs igazgatója, Jeff Gordon ugyanis a mai napon megerősítette, hogy a kütyü IP53 ipari szabványok szerint por- és cseppálló.


[+]

Az IP-minősítés végén olvasható két szám közül az első a szilárd tárgyak szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettséget jelenti, tehát a 6-os skálán az 5-ös már szinte maximális, ez lényegében annyit jelent, hogy bejuthat ugyan a készülékházba a por, de károsító mértékben semmiképpen nem jelenhet meg. A vízállóságot kilences skálán rangsorolják, tehát a hármas éppen csak fröccsenő víz ellen jelent védelmet, búvárkodáshoz lehetőleg ne a HTC 10-et válasszuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Előzmények

  • A HTC 10 hivatalos promóvideója is kiszivároghatott

    Egy nappal a bejelentés előtt záporoznak az utolsó kéminformációk és képanyagok. Most a HTC 10 termékbemutató klipje bukkanhatott fel idő előtt.

  • Íme, a HTC 10 utolsó kémfotói

    Holnap bemutatkozik a HTC 10, amiről szinte már mindent kiszivárogtattak a források, most viszont nézzük meg még egyszer, hogy fog kinézni az újdonság.

Hirdetés