Hirdetés

Brazíliában mutathatják be a Droid Turbo nemzetközi változatát

A Motorola most mutatta be legújabb zászlóshajóját, a Droid Turbót, mely kiváló tulajdonságokkal hívja fel magára a figyelmet. A készülék viszont kizárólag az amerikai Verizon szolgáltató kínálatában lesz elérhető, ami erős szívfájdalom lehet a felhasználók számára. Úgy tűnik viszont, hogy az amerikai gyártó egy nemzetközi piacra szánt változatot is készít újdonságából, amit november 5-én Brazíliában mutathatnak be a nagyközönségnek. A hírek szerint a név változni fog, immár Moto Maxx néven kerülhet forgalomba a termék, ami sokkal jobban utal majd a hosszú üzemidőre.

Motorola Moto Maxx

A specifikációk valószínűleg nem változnak, a 3900 mAh-s akkumulátor a Turbó töltésnek köszönhetően 15 perc alatt 8 óra képernyőidőre elegendő kapacitással látható el. További vonzerő lehet még az 5,2 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel (QHD) felbontású megjelenítő, a Snapdragon 805 chipset, valamint a 21 megapixeles képek és 2160p-s videók felvételére képes kamera. A brazil bemutatót követően a Motorola büszkesége talán Európába is eljut, ám erről egyelőre még nincs információ.

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

  • Motorola RAZR MAXX - MAXXimális teljesítmény

    A RAZR új verziója rendkívüli teljesítményű akkumulátort kapott, és eközben semmit sem vesztett a szépségéből.

Hirdetés