Hirdetés

Bővült a Huawei Nova 10 széria

A Nova 10 és Nova 10 Pro mellett a Nova 10 SE is világszerte elérhető lesz.

A kínai premier után a berlini IFA-n a világpiacnak is bemutatkozott a Huawei Nova 10 széria, ami akkor állt az alapmodellből (amelyet már ki is próbáltunk; teszt itt) és a Pro verzióból. Ehhez a duóhoz csatlakozik a szerényebb Nova 10 SE, ami sajnos ugyanolyan korlátozásokkal érkezik, mint a széria többi tagja. Mondjuk itt már nem is fáradtak 5G-s szettel, a készülék úgysem képes kihasználni, így az SE az eleve csak 4G-képes Snapdragon 680G-t kapta háromféle memóriakiosztással (6/128 GB, 8/128 GB és 8/128 GB), amelyek közül csak a legnagyobb kiszereléshez jár NFC.


[+]

A készülékház szögletesebb, a kijelző sík, de a hátlapi dizájn megegyezik a másik két modellével. A kamerák itt is a feltűnő, Orbit Ring Design fantázianevű panelen foglalnak helyet, a főkamera viszont 108 megapixeles és maximum FHD felbontású videót hajlandó rögzíteni. A 8 megapixeles ultraszéles és a 2 megapixeles makró maradt.

A 6,67 hüvelykes megjelenítő felbontása maradt FHD+, de a képfrissítés 90 Hz-re csökkent és az előlapi kamera felbontása is megáll 16 megapixelnél. A képátló és a készülék magassága megegyezik a Nova 10 paramétereivel, az SE viszont picit vastagabb és minimálisan szélesebb, így elfért benne a Pro-val megegyező méretű 4500 mAh-s telep, a gyorstöltés viszont "csak" 66 watt, ahogy az alapmodell esetében. A készülék, a nemzetközi modellvariánsoknak megfelelően EMUI 12-t futtat, az elérhetőséget vagy árat viszont egyelőre nem közölte a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés