Hirdetés

Bonyodalmak a szállás körül, de megoldódtak

Volt némi bonyodalom. Tegnap Eva, a szállásadó nem vette fel a telefont, nem válaszolt levélre, SMS-re, FB üzenetre, hangpostára, kicsit aggódtam. Ma reggel Gavroche sikerrel vette viszont élete első repüléséhez kapcsolódóan az akadályokat, önműködő üzemmódban eljutott egészen a Plaza Espanyara, csak ott kért először telefonos segítséget a metrójegy vásárlása kapcsán.

Aztán eljutott a szállásra, de nem volt ott senki, Evat megint nem értem el, akkor tanácstalankodtunk, de aztán Eva intézkedett, Gavrochet begyűjtötték az utcán (de nem vitték a detoxba), frankóbb lakást kapunk, mint tavaly (egyébként tavaly is Eva egyik lakásában voltunk, az is szuper volt), de még takarítják, erkély van, innentől a többi nem is érdekes. Úgyhogy most mi is elkezdünk összecihelődni, közben Gavroche katalán lányokkal spanol le a Ramblán, este fél 10-re pedig már együtt lesz kint a banda és kezdődik az MWC.

Megkönnyebbültünk, Evának innen is jobbulást (kórházban van), mi pedig most offline módba lépünk lassan, hogy eljussunk Barcelonába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés