Hirdetés

Biztossá vált, hogy érkezik a Galaxy S7 Active

A Samsung tavalyi csúcsmodelljei alapvetően nem voltak por- és vízállók, aki ilyen adottságokkal keresett zászlóshajót a gyártótól, annak a júniusban bemutatott Galaxy S6 Active volt az egyetlen mentsvára. Idén ez megváltozott, a Galaxy S7 és S7 edge készülékek ugyanis megkapták az IP68-as ipari minősítést, ezzel por-és vízállónak számítanak. Úgy tűnik viszont, hogy ebben az évben sem feledkeznek meg azokról, akiknek ennél is komolyabb strapabíróság kell, az S7 Active nevű mobilról már tudtuk, hogy az AT&T teszteli, a specifikáció részleteit viszont még nem érkeztek információk.

Jó eséllyel egy hibából eredően jelenhetett meg a bemutatás előtt álló telefon neve a Samsung Level alkalmazás leírásában, gyorsan le is került onnan.
Egy hibából eredően jelenhetett meg a bemutatás előtt álló telefon neve a Level alkalmazás leírásában, gyorsan le is került onnan. [+]

Nem tudjuk tehát, hogy mikor érkezik a kütyü, milyen védettséget fog élvezni és milyen hardvert kap majd (ezt egyébként jó eséllyel a testvérmodellektől örökli majd), a Galaxy S7 Active nevet viszont szinte biztosra vehetjük, mivel a Samsung egyik hivatalos alkalmazásának Google Play leírásában lehetett néhány óráig olvasni a kompatibilis készülékek között. Enyhén szomorúságra adhat okot, hogy már az S6 Active sem jutott el hozzánk, ez pedig nagy valószínűséggel az utód esetén sem lesz másként, hiszen AT&T-exkluzivitásról lehet több helyen is olvasni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés