Bemutatkoztak a 6. generációs Fossil órák

Új Wear OS végül nem lett, új lapkakészlet viszont igen.

A várakozásoknak megfelelő paraméterekkel és dizájnnal futott be a Fossil okosóráinak új generációja, leszámítva, hogy a legfrissebb Wear OS-t mégis csak frissítés formájában kapják, a Google ütemterve szerint valamikor jövőre. Az új, hordható okoseszközöre optimalizált platform viszont nem hiányzik. A Snapdragon 4100+ papíron 85% gyorsabb működést ígér, mint a korábbi Snapdragon 3100-as szett, az 1 GB rendszermemória és a szerény 8 GB belső tárhely viszont maradt.


[+]

Az 3 ATM minősítésű órák két méretben (42 és 44 mm) érkeznek, az 1,28 hüvelykes, 416 x 416 pixel felbontású AMOLED panel továbbfejlesztett AoD képességekkel viszont megegyezik. Mikrofon és hangszóró szintén jár mindkét méretvariánshoz, LTE képességet viszont nem kaptak, így csak a csatlakoztatott készülék kihangosítójaként funkcionálnak. Van viszont Bluetooth 5.0 LE, GPS, WiFi és Google Pay kompatibilis NFC.

[+]

A különböző sportmódok mellett SpO2 és pulzusszenzor áll rendelkezésre, az alvásfigyelés pedig értelmezi a rövidebb pihenőket is. Az akkumulátor méretére vonatkozó információkat nem sikerült előkeríteni, de a gyártó 24 órás üzemidőt ígér. A rozsdamentes acél verzió 319 dollárért választható, a többi modell pedig 299 dollárba kerül az Egyesült Államokban, a nemzetközi premier dátuma és az árak egyelőre ismeretlenek. A Fossil csoporthoz tartozó almárkák óráit megegyező hardverrel és képességekkel várjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés