Bemutatkozott az Asus ZenFone 4 Max

Az Asus ZenFone 4-es széria sem marad akkumulátorhangsúlyos készülék nélkül. A tavalyi ZenFone 3 Max kétféle kiszerelésben került forgalomba; az első, alapszintű hardverrel szerelt készüléket egy nagyobb és erősebb variáns követte ZC553KL típuskóddal, a kijelzőnövekedés viszont nem járt a telep méretének növelésével, így az első ZenFone Maxhoz képest mindkét példány kisebb akkumulátort kapott. Ezzel együtt persze kompaktabb kivitelt is.


[+]

Az Oroszországban most bemutatott, és idővel hozzánk is eljutó Asus ZenFone 4 Max viszont visszatért az eredeti modell kapacitásához, így ismét 5000 mAh-val gazdálkodhatunk. Az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panellel szerelt készülék kétféle lapkakészletre épül, és különböző memórikiosztással lesz elérhető. A Snapdragon 430 vagy Snapdragon 425 mellé maximum 4 GB rendszermemóriát rendel a gyártó, a hardverkiosztás kombinációit viszont nem határozták meg egyértelműen, feltehetően 2/16 GB lesz az alja.

Nyilvánvalóan gyorstöltés is jár a méretes telephez, de a mellékelt 10 wattos töltőfejjel is négy egész órát vesz igénybe a teljes regenerálás, viszont már 15 perccel is három órányi beszélgetési időt nyerünk. Fényképezni hátul két szenzorból álló kamerarendszerrel lehet. A két 13 megapixeles egységből az egyik 120 fokos nagylátószögű lencsét kapott, míg a 8 megapixeles szelfikamera 140 fokos látószöget zár be.


[+]

A fekete, arany és rózsaszín házba egyszerre két nanoSIM kártyát tudunk bepakolni, azzal együtt, hogy a microSD bővíthetőségről sem kell lemondani a speciális hibrid SIM tálcának köszönhetően. A power bankként is használható, Android 7.0-val és Zen UI 4.0-s felülettel bemutatott készülék 2/16 GB-os variánsa 13 900 rubelen nyit az orosz piacon, ami nagyjából nettó 63 ezer forintnak felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés