Hirdetés

Bemutatkozott a Vivo V20 SE

Tripla hátlapi kamera, 33W-os gyorstöltés, Full HD+ AMOLED kijelző a szérián belüli kedvező árral - egyelőre csak Malajziában.

A V20 és V20 Pro után most egy egészen kedvező árú alternatívát is bemutatott a BBK Electronics alá tartozó Vivo, méghozzá a V20 SE-t. A készülék 6,44 hüvelykes Full HD+ felbontású AMOLED kijelzőjével, vízcsepp alakú notch-csal és beépített ujjlenyomat-olvasóval adja meg az alapokat, 161 x 74 x 7,83 milliméteres dimenzióival és 171 grammos tömegével a mai piacon szokásosnak, nem túl nagynak mondható.

[+]

Snapdragon 665 rendszerchipje abszolút korrekt az árkateógirájában, 8 GB RAM és 128 GB tárhely egy okostelefonban pedig már nagyon sok mindnre elég, főleg, hogy ez utóbbi microSD-vel is bővíthető. A 48 megapixeles főkamera mellé 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles mélységszenzor tartozik, a szelfik 32 megapixelen készülnek.


[+]

Az akkumulátor 4100 mAh-s, 33W-os gyorstöltéssel, ami 62%-nyi töltést ígér nulláról, mindössze fél óra alatt. Az Android 10 alapjain fut rajta a Funtouch OS 11, a Type-C mellett pedig nem maradt le róla a jack csatlakozó sem. Fekete és fehér színekben, 90 ezer forint körüli maláj nyitóárral jó esélyei lehetnek a helyi piacon, de remélhetőleg globális bemutatóra is számíthatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Előzmények

Hirdetés