Méretes kameracseppel futott be a Vivo V20 Pro

Az 5G-s telefon tavalyi dizájntrendeket követ, jó okkal: a képernyőbe dupla szelfikamera lóg.

Másfél telefont mutatott be néhány perce a Vivo: a V20 Próról mindent tudni, a sima V20 teljes specifikációját viszont még nem élesítették, ezért gyorsan letudhatjuk, amit elárultak róla. Snapdragon 720G hajtja meg, ami garantálja a 4G-s plafont mobiladat átvitel esetében. Az előlapon 44, a hátlapon pedig 64 megapixeles a főkamera, a kettő között a házban pedig 4000 mAh-s telep rejtőzködik, amely 33 watton tölthető USB-C porton.


[+]

A főszereplő a V20 Pro, amely már 5G-s telefon a Snapdragon 765G jóvoltából, 8 GB RAM-mal és 128 GB-os tárolóval megtámogatva. Ezúttal is 4000 mAh-s a telep, 33 wattos gyorstöltéssel, és ha ezek megegyeznek, talán a sima V20 éppúgy 6,44"-es FHD+ AMOLED panelt kapott 60 Hz-en, mint a drágább kiszerelés. A szélesebb kameracsepp tavaly és tavaly előtt volt divat, ma inkább kapszulaszerű lyukkal oldják meg a gyártók a dolgot, ha több elemet kell odapakolni – jelen esettben 44 + 8 megapixeles duett készít szelfiportrékat.


[+]

Hátul a 64 megapixeles főegységhez 8 megapixeles ultraszéles modul társul tripla szerepben: autofókusszal a makrófelvételeket és a háttérelmosást is letudja. Akad még egy 2 megapixeles monokróm egység is. Máskülönben elég kötelezőjellegű a speci: nincs jack kimenet, de legalább mellékelnek átalakító kábelt, és ha minden igaz, lemaradt a microSD bővítés, így a tálcára két nanoSIM fér. A Bluetooth 5.0-s, a WiFi kétcsatornás, a navigációs egység a GPS, GLONASS, BeiDou és Galileo műholdakat használja. Thaiföldön az 5G-s Vivo V20 Próért 148 ezer forintnak megfelelő bahtot kérnek el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Vivo V20 SE

    Tripla hátlapi kamera, 33W-os gyorstöltés, Full HD+ AMOLED kijelző a szérián belüli kedvező árral - egyelőre csak Malajziában.

Előzmények

Hirdetés