Hirdetés

Beárazták az Xperia M5-öt Tajvanon

A múlt héten jelentette be legújabb készülékeit a Sony, az Xperia C5 Ultra és az Xperia M5 is ugyanazon az eseményen mutatkozott be. A japán vállalat akkor még nem közölt árat, most azonban napvilágot látott, hogy az ePrice információ szerint Tajvanon 12900 tajvani dollárt, azaz 408 dollárt, magyar valutára átszámolva 115 ezer forintot kell majd fizetni a készülékért.

A árcímke kiszivárgása napokkal azután történt, hogy kiderült, mennyi pénzt kell majd a boltban hagyni a C5 Ultráért. Nos, a phablet csak egy kicsivel fog kevesebbe kerülni, hiszen a 11900 tajvani dollár körülbelül 106 ezer forintot jelent (Hongkongban viszont 120 ezer forintba fog kerülni a mobil). Az Xperia M5 árazása is valószínűleg régiónként eltérő lesz, ám hogy itthon mennyibe fog kerülni a MediaTek MT6795 chipsettel, 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, 21,5 megapixeles kamerával, 3 GB RAM-mal és IP65/68 védettséggel rendelkező eszköz, azt még egyelőre nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Z4 Tablet - a maximalista

    A japánok ultravékony táblagépe minden földi jóval meg lett áldva az IP68-as védelemtől kezdve a QHD-s kijelzőn át Bluetooth billentyűzetig, az árazás viszont nagyon erős lett.

  • Sony Xperia M4 Aqua - szűkre szabott búvárruha

    Az új felső-középkategóriás Xperia a Z3 méreteivel, nyolcmagos rendszerchippel és IP68-as védelemmel kecsegtet, a belső tárhely viszont igencsak kevés.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

Hirdetés