Hirdetés

Bada blog: Megújul a rovat!

A Mobilarénán futó bada blogok egy kisebbfajta átalakuláson esnek át, melynek hatásait szeptembertől lehet majd érzékelni. Jelenleg két rovatunk megy, melyek a bada programozásával (Alkalmazásfejlesztés badára) és a rendszerre elérhető alkalmazások bemutatásával foglalkoznak (Bada alkalmazás blog). A blogok ezután egy fedél alatt, bada blog néven fognak futni, amely egyaránt tartalmazni fog alkalmazásbemutatókat, fejlesztői posztokat, telefonteszteket, valamint egyéb, a rendszerrel kapcsolatos szösszeneteket.

A hamarosan érkező bada 2.0 frissítés és az ehhez kapcsolódó telefondömping miatt ugyanis rengeteg újdonságra számíthatunk. A fejlesztőkörnyezet már letölthető a hivatalos oldalról, az új készülékeket pedig szeptember elsején fogják bemutatni az IFA előtti Samsung Unpacked rendezvényen, de néhány kép és technikai részlet már kiszivárgott a jövevényekről.

A három bejelentett modell között egyértelműen a Wave 3 képviseli az abszolút csúcsot. Az 1,4 GHz-es processzorral, 5 megapixeles, LED-es villanóval megtámogatott autofókuszos kamerával szerelt masina 4 hüvelykes, 480 x 800 pixeles felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott. A gép természetesen a bada rendszer legújabb, 2.0-ás verzióját futtatja, ugyanúgy, mint a két kistestvér. Az említett gépek, azaz a Wave M és a Wave Y pedig a középmezőnyben fognak szerencsét próbálni, ennek megfelelően némileg gyengébb hardverrel vannak ellátva. Mi pedig szokásunkhoz híven megpróbálunk mindenről a lehető leghamarabb beszámolni; lesz tehát olvasnivaló bőven.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények