Hirdetés

Bada blog: A Samsung és az EA közös nyereményjátéka

Az ünnepek közeledtére való tekintettel a Samsung és az Electronic Arts egy közös karácsonyi nyereményjátékot hirdetett a Samsung Apps hivatalos Facebook-oldalán. A promóció idén december 13-tól 2012 január 9-ig tart, a játék során összesen 30 nyereményt sorsolnak ki a résztvevők között.

A részvételhez nem kell mást tennünk, mint beszerezni egyet a játékban szereplő EA-játékok közül. Ehhez szükségünk van egy megfelelő Samsung modellre, melyen Android vagy bada fut. Utóbbiak a Wave525, Wave533, Wave723, Wave575, Wave578, Wave I és Wave II modellek közül kerülhetnek ki; a promócióban részt vevő androidos telefonok listájáért pedig katt ide. A nyertesek Sony PlayStation 3 konzolt, illetve hozzá tartozó játékokat nyerhetnek. A promóció ideje alatt minden héten hét darab játékot sorsolnak ki: az első héten Battlefield 3-at, a másodikon FIFA 2012-t, a harmadikon a Need for Speed legújabb részét, a negyediken pedig a The Sims-et lehet bezsákolni. A verseny végén pedig két szerencsés egy-egy PS3 konzollal gazdagodhat, mely mellé a fenti négy programot is megkapják.

További információért a már említett Facebook-oldalt, illetve a Samsung Apps idevágó lapját ajánljuk. A végeredményt a Samsung Apps Facebook-oldalán teszik közzé 2012 január 20-án; a nyerteseket természetesen e-mailen keresztül is értesítik majd.

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények