Az LG is Windows Phone 8.1 készüléken dolgozik?

Az LG hamarosan egy Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató készülék bemutatására készülhet, legalábbis ez várható a Microsoft által 2014-re bejelentett partnerlistából. A redmondi cég egyik programmenedzsere a LinkedIn oldalán most egy kis információmorzsát tett közzé, melyben egy Windowst futtató telefon, TV és PC érkezését vetíti elő.

Az LG is Windows Phone 8.1 készüléken dolgozik

A jövőben megjelenő Windows rendszereket futtató készülékekkel kapcsolatos legfontosabb cél, hogy egyre inkább összehozzák ezeket eszközöket, vagyis a mobilos és a számítógépes verzió között minél nagyobb legyen az átfedés, ahogy például az Apple is csinálja az iOS és a Mac esetében. Az eredmény egyértelmű; könnyebb fejlesztés, jobb összhang és kényelmesebb használat. Ugyan a fenti táblázat egy Microsoft dolgozótól származik, nem szabad mérget venni arra, hogy az LG egy WP-s okostelefonnal rukkol elő, legalábbis a dél-koreaiak még egyáltalán nem tett utalást ennek a lehetőségére.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • Windows Phone 8.1 rendszerbemutató

    Lassan minden Windows Phone 8-as készülékre elérhető lesz a hangasszisztenst, értesítési sávot és egyéb újdonságokat tartalmazó frissítés.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

Hirdetés