Az iPhone 6-tal pózolt a Nubia Z9

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy az MWC-t kihagyó ZTE Nubia Z9 csúcskészülék az AnTuTu-nál járt teljesítményteszten. Bár az elért pontszám nem derült ki, annyit már tudni lehet, hogy a hamarosan elstartoló okostelefon is a manapság népszerű, ám nem feltétlenül kiforrott Snapdragon 810-es rendszerchipet kapta meg az Adreno 430-as IGP-vel és 3 gigabájt RAM-mal.

A Nubia Z9 vékony képernyőkereteket kapott

A Nubia Z9 egyébként várhatóan több változatban is piacra kerül; az MWC-n szűk körben és nem hivatalos formában a bejelentés előtt álló Z9 Maxot néhányan lencsevégre kapták, a fenti és a lenti fotókon most pedig az alapváltozat látható, méghozzá szemrevaló és kecses kivitelével.

A Nubia Z9 is vékony fémházba öltözött

A képek alapján a Nubia Z9 is fémházas kivitelt kapott, pont mint az Apple iPhone 6, amivel közös fotózáson vettek részt. A Z9 meglehetősen vékonynak tűnik, közel annyira, mint az Apple 6,9 milliméteres csúcsmodellje. Hátul, a kameralencse alatt valószínűleg ujjlenyomat-olvasó látható. A Nubia Z9, illetve variánsai napokon belül elstartolhatnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Az AnTuTu-nál járt a Nubia Z9

    A ZTE hamarosan bejelentésre kerülő csúcskészüléke kipróbálta magát az AnTuTu teljesítménytesztjén, így kiderült pár dolog a hardveres képességeiről.

  • Lebukott a ZTE Nubia Z9?

    Egy reklámvideóban szúrták ki az eddig ismeretlen ZTE okostelefont, amely vélhetőleg a Nubia Z9 lehet.

  • Fotókon a Nubia Z9?

    Kamerák előtt pózolt a ZTE idei évre tervezett legnagyobb dobása, mely rövidesen piacra is kerülhet.

Hirdetés