Az egyik új Nexus mobil Snapdragon 821-gyel érkezhet

Tavaly az LG és a Huawei, előtte pedig az LG és a HTC szállította az aktuális Android főverziót demózó referenciakészüléket. A HTC Nexus 9 persze táblagép volt, úgyhogy sokan még mindig várják a tajvaniak által megalkotott Nexus One okostelefon folytatását, és mostanában azt hallani, hogy idén nem egy, hanem mindjárt két HTC logós Nexus mobil is befut.

Google Nexus One
A HTC a Nexus széria kezdetétől jelen van, a sort a Nexus One indította [+]

Az egyiket S1 Sailfish, a másik pedig M1 Marlin kódnéven emlegetik. Az előbbi hasonló lehet a tajvaniak jelenlegi, 10-es kódszámú csúcskészülékéhez, míg a másik eltérhet a gyártótól megszokott koncepciótól. A készülékház persze várhatóan az utóbbi esetében is minőségi lesz, és a pletykák szerint a burkolat alatt Snapdragon 821-es SoC bújik majd meg, amely a 820 némileg felturbózott változata. Az Android N-t egyébként már gőzerővel tesztelik, hogy készen álljon az őszi startra, és alighanem ekkor fognak befutni az új Nexus kütyük is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • HTC Vive – álomból valóság

    Kipróbáltuk a HTC és a Valve által közösen fejlesztett virtuális valóságot, amely lehetővé teszi a térben való mozgást és a kezeink használatát is. Köröket ver mindenre, amit eddig láttunk.

  • HTC One X9 dual sim - útikalauz rossz irányba

    A tajvaniak decemberben bemutatkozó készüléke egész jó középkategóriás mobil, szerethető rendszersebességgel, ám sem az üzemidő, sem a kamera, sem az árazás nem viszi előre.

Hirdetés