Április 23-án újabb bejelentésre készül a Xiaomi

A Xiomi kiküldte a meghívókat egy április 23-ai, Indiában megrendezett eseményre, melyen egy Mi sorozatba tartozó készüléket mutatnak majd be. A kínai vállalat számos előzetes képet is megosztott, amik azért elárulnak néhány dolgot, ha pedig okosan szemügyre vesszük a fotókat, akkor láthatjuk, hogy az "i" betű is nagyon sokszor szerepel a leírásban.


[+]

Az első képpároson a rendkívül híres Mona Lisa kép látható, a baloldali elég pixeles, a jobboldali viszont nagyon éles, ezzel vagy a kamerára, vagy inkább a kijelzőre utalhat a gyártó.


[+]

A következő két fotón már egy tükörtojással szemléltetik, hogy a nagyobb akkumulátor vajon nagyobb telefont jelent-e. A szöveg szerint egyáltalán nem, vagyis kompakt eszközre lehet számítani.


[+]

Van azonban még egy képpáros, ami a prémium anyaghasználatra utal, így biztosak lehetünk benne, hogy valamilyen szinten újra feldobja majd a labdát a Xiaomi. A szóbeszédek szerint az új masina a Full HD kijelzővel szerelt Redmi Note 2 lehet. Így vagy úgy, a héten erre is fény derül majd.

Előzmények

  • Kétmillió Xiaomi telefon fogyott fél nap alatt

    A Mi Fan napon 12 óra leforgása alatt 335 millió dolláros bevételt produkált a Xiaomi, ismét házon belüli rekordot állítva.

  • Xiaomi Redmi 2 - érdemes várni rá

    A Xiaomi új, középkategóriás okostelefonja nem sikerült rosszul, de az igazán átütő sikerhez a jelenlegi memóriájának kétszeresére lenne szüksége.

  • Xiaomi Mi Pad - Ki Mit tud?

    A Mi Pad Ázsiában már óriási siker, a Xiaomi itthon azonban csak mostanában kezdi felvenni, most egy 7,9 hüvelykes kijelzővel és Tegra K1 SoC-vel szerelt tablet járt nálunk.

  • Xiaomi Redmi Note 4G - valaMivel gyorsabb

    A 4G-s Xiaomi óriásmobil chipsetet és MIUI verziót cserélt. Lássuk, hogy a nálunk is kapható készülék errefelé is olyan jó ajánlat-e, mint Ázsiában!

Hirdetés