Hirdetés

A vártnál is kelendőbbek az új Galaxy csúcsmodellek

A Samsung idén szinte mindent bevetett legújabb zászlóshajóinak, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge tervezésénél, lényegében minden olyan hiányolt tulajdonságot visszaépítettek, amit korábban a felhasználók is szerettek, legyen az a vízállóság, vagy éppen a tárhelybővítés. Már korábban Koh Dong-jin vezérigazgató is méltatta a termékeket, és biztos volt a sikerben, most pedig a legújabb kimutatások szerint a számok is az ő szavait fogják bizonyítani.


[+] A két modell közül Samsung Galaxy S7 a kisebb...

Jay Yoo, a Korea Investment & Securities elemzője szerint az előzetesen várt 7 millió leszállított darabszámhoz képest is jobb eredményeket produkálnak a dél-koreaiak újdonságai, hiszen 9,5 millió termék kerülhetett fel a boltok polcaira, méghozzá csak márciusban. A hírre természetesen a Samsung részvények is pozitív irányba mozdultak el, a 2,4 százalékos emelkedés az elmúlt 18 hét legjobb értékének számít, és majd ötödével jobban áll most a helyzet, mint januárban.


...de talán a Galaxy S7 edge a szebb [+]

Az tehát, hogy külsőleg nincs nagy különbség a tavalyi és az idei generáció között, az nem riasztja el a felhasználókat a váltástól, vagy éppen a vásárlástól, mondjuk szubjektív, de az S7 edge még mindig az egyik legjobb formatervvel rendelkező mobil. Nem szabad elfelejteni még a bivalyerős hardvert és a kiváló üzemidőt, valamint a korábban említett IP-védettséget sem, amik hozzájárulhatnak a Galaxyk kelendőségéhez. Vajon mi vár a moduláris kialakítású LG G5-re, vagy a legjobb BoomSounddal kecsegtető HTC 10-re?

Előzmények

Hirdetés