Hirdetés

A Realme is beszáll a számháborúba

A brand vezérigazgatója félreérthetetlen utalást tett a töltésteljesítmény növelésére, valószínűleg az Oppo technológiáját fogják átvenni.

A Vivo érdekeltségébe tartozó IQOO éppen most jelentette be hivatalosan a 120 wattos gyorstöltést és a tömeggyártást, az Oppo szerdán óhajtja ezt 125 wattos teljesítménnyel felülmúlni, a Realme pedig folyamatosan utalgat a dologra. Madhav Sheth, a Realme vezérigazgatója összesen 121 darab villámot tweetelt, ami utalásnak tűnik arra, hogy nagyobb teljesítménnyel állnak elő, mint az IQOO néhány órával ezelőtt felállított rekordja.

Már, ha a villámok wattot jelölnek, ami azért eléggé evidensnek tűnik, a 121 watt pedig kevésbé valószínűnek, főleg, ha hozzászámoljuk a négy pontot. A feszültség stilisztikai érzékeltetésére három pont bőven elég. Az Oppo almárkájaként elindított brand feltehetően az anyacég 125 wattos technológiát fogja implementálni az alacsonyabb árkategóriájú szegmensbe, az extrém töltésteljesítménnyel dolgozó készülékek pedig még idén forgalomba kerülhetnek a BBK csoport márkáin belül (Vivo, IQOO, Oppo, Realme). Ja, és közben várjuk a Xiaomi ajánlatát is a licitbe, személy szerint pedig a super - fast - dart - flash - turbo - charge szavak további lehetséges variációit és kombinációit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés