A GFXBench oldalán is feltűnt a Moto Z Play

A Moto Z széria még be nem jelentett harmadik tagja egyre több helyen mutatja meg magát, vagy képességeit, így a hetekben kiszivárgott jó adag valós felvétel mellett most a GFXBench adatbázisa is árulkodik a Lenovo érdekeltségi körébe tartozó készülékről.

Az újabb benchmark is megerősíti a TENAA adatbázisából korábban előkerült adatokat, így a Qualcomm nyolcmagos, 2 GHz-es processzorának valószínűségét is: a Moto Z Play Snapdragon 625-ös SoC-kal várható, amihez az Adreno 506-os grafikus gyorsító és 3 GB rendszermemória társul. A belső tárhely itt viszont már csak 32 GB.


[+]

A hátlapi kamera sem éri el a 16 megapixeles felbontást, a jelenlegi táblázat mindössze 12-ről számol be, míg az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző tekintetében egyetértés van a források között. Mindehhez 3500 mAh-s telep jár és a képek alapján egyértelmű kompatibilitás a MotoMods kiegészítőkkel. A hivatalos bemutató szeptember 6-án várható.

Azóta történt

Előzmények

  • Új adag Moto Z Play kép érkezett

    A Lenovo égisze alatt bemutatkozó Moto Z sorozat harmadik, még be nem jelentett tagja ismét a kémfotósok kamerája előtt pózolt.

  • Moto Z Play a TENAA-nál

    A napkoban kiszovárgott a Moto Z és a Moto Z Force gyengébb variánsának képe, most viszont megcsodálható a TENAA oldalán.

  • Képeken a Moto Z Play

    A Lenovo fennhatósága alatt megjelenő Moto Z és Moto Z Force gyengébb verziójáról már árulkodott a Geekbench adatbázisa, most viszont egy kép is előkerült.

Hirdetés