Képeken a Moto Z Play

Hirdetés

A Geekbench adatbázisa alapján már lehetett számítani a szeptemberre ígért, modulárisan bővíthető Moto Z és Moto Z Force gyengébb variánsára, most azonban a Motorolával kapcsolatos anyagokat előszeretettel kiszivárogtató HelloMotoHK Google+ oldalra felkerült egy kép is, amin feltehetően a két másik Moto Z készülékkel együtt a Play is látható.


[+]

Az adatbázisban XT1635-1 kódnével jegyzett készülék Snapdragon 652-ös chipsettel és 3 GB RAM-mal érkezhet, Android 6.0.1-es rendszerrel. A fenti kép alapján valószínűsíthető, hogy a Moto Z Play is kompatibilis lesz a MotoMods elnevezésű, 16 pines modulokkal, mivel a csatlakozófelületek ugyanúgy megtalálhatók a készülék alján. Így a szintén 5,5 hüvelykes kijelzőméret is erősen esélyes, valamint a Moto Z Forcenál valamivel nagyobb akkumulátorkapacitás sem kizárt.

Azóta történt

  • Moto Z Play a TENAA-nál

    A napkoban kiszovárgott a Moto Z és a Moto Z Force gyengébb variánsának képe, most viszont megcsodálható a TENAA oldalán.

  • Hasselblad modul a Moto Z-hez

    Úgy tűnik, beigazolódik a régóta keringő pletyka, miszerint a Hasselblad nevével fémjelzett kamera modul érkezik a Moto Z-hez.

  • Új adag Moto Z Play kép érkezett

    A Lenovo égisze alatt bemutatkozó Moto Z sorozat harmadik, még be nem jelentett tagja ismét a kémfotósok kamerája előtt pózolt.

  • A GFXBench oldalán is feltűnt a Moto Z Play

    Számtalan helyen felbukkant a Lenovo bábáskodása mellett készülő Moto Z Play, a kémfotók alapján és specifikáció-morzsákból már egészen sok mindent tudni vélünk.

Előzmények

  • Újabb bizonyíték a Moto Z elnevezésre

    Korábban már volt arról szó, hogy a Moto X széria helyett Z utótaggal érkezik egy vagy több idei készülék, most pedig az Amerikai Szabadalmi Hivatalnál jegyezték be ezt a terméknevet.

Hirdetés