Hirdetés

2018. július 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Tablet rovat

Vodafone Tab Prime 6 - álruhába bújva

A saját márkanév alatt futó Tab Prime 6 egy kompakt és könnyű 10 hüvelykes táblagép, de egyértelműen nem a csúcskategóriában kíván ellenfél lenni.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Néhány éve még a szolgáltatók laptopokkal és a hozzá adott USB modemmel próbálták ösztönözni az embereket a mobilinternet használatára. Akkor még a HSDPA volt a nagy szó, most meg már az országos 4G lefedettségen megy a „verseny“.

Vodafone Tab Prime 6
[+]

Viszont időközben nem csak a hálózat fejlődött, hanem a végfelhasználói eszközök. A laptopok (beleértve a teljes zsákutcának bizonyult netbookokat) szépen elkezdtek kikopni, helyüket a táblagépek vették át. Bár voltak, akik szkeptikusak voltak az új termékkategória láttán, azért szép fokozatosan belopta magát a hétköznapokba ez az újdonság is.

Vodafone Tab Prime 6
[+]

Ehhez az is kellett, hogy a tabletek egyre több változatban jelenjenek meg. A ma legkedveltebb 7-10 hüvelykes méretsávban nagyon felpörgött a kínálat. A legnagyobb gyártók után valóságos invázió lett a különféle olcsó, többségében kínai gyártmányokból. Ezek egy részének minősége persze megkérdőjelezhető, viszont az árak csökkenésében mindenképp volt szerepük.

Vodafone Tab Prime 6
[+]

Egy mobilszolgáltató értelemszerűen nem gyárt se telefont, se táblagépet, de időről-időre felbukkanak a kínálatukban saját névvel ellátott eszközök. A Vodafone ebben régi motoros, a legújabb kütyük közül most a Vodafone Tab Prime 6 került a kezünk közé. A szolgáltatótól kapott, környezetbarát papírdoboz magán a tableten kívül csupán egy töltőfejet és egy USB kábelt rejt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.