Hirdetés

Star A3000 - vörös csillag

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Hát igen, mostanában a nagy népi Kína csak úgy ontja magából a különféle telekommunikációs termékeket. És bizony bele is botlok a többségébe, úgyhogy a borzalmas Lamborghini és a még borzalmasabb Vertu koppintás mobil után ismét egy távol-keleti eszköz került hozzám. Sőt, már most szólok, hogy még egy másik kínai cucc is van nálam, ami ráadásul tablet, tehát duplán „veszélyes” (nyugi, jövő hétre ínyenc csemegét is kaptok tőlem, reményeim szerint kettőt is).

Star A3000
[+]

Azért kicsit bizakodóbb voltam, hiszen ezúttal olyan csábító tulajdonságok jutottak a fülembe, mint hogy Android operációs rendszer, kétkártyás üzemmód. Ez a kettő együtt simán unikum kategória (nem az ital, azt egyébként se szeretem). Amint az a cikkből ki is derül, az alapötlet egyáltalán nem rossz, ám Kínában még mindig nagyon kevesen tudják, mitől döglik a légy (illetve a felhasználó), és még kevesebben tudják sikerrel meg is valósítani azt.

Star A3000
[+]

A Star A3000 nevű készülék „HTC hasáb” formájú dobozban érkezett az XXL GSM-től, és már kinyitás előtt volt min csámcsogni. Egyrészt a bőséggel adagolt kínai írásjelek önmagukban is aranyosak, de az egyik oldalán olyan világhírű webcímek bukkannak fel, mint a Taobao.com, nem is beszélve az Alibaba.com-ról. Alul van egy egészen részletes műszaki adattábla, ám néhány szónál többet nem tudunk meg róla, mert kínaiul írták rá. Ja, a hazugságok megint nem maradhattak el, mert a kamera nem 3,2 megapixeles, ahogyan HSDPA sincs, DivX-et biztosan nem tud lejátszani (szerintem elolvadna a proci), a QQ meg nem tudom mi, de az sincs benne. A dobozban egyébként a készüléken felül egy töltőfejet, egy USB adatkábelt (ami a töltéshez is kell), illetve egy sztereó fejhallgatót találunk. Szokványos csomag, memóriakártyát meg azért nem adnak, mert a legtöbb kínai mobillal ellentétben ebben van emberi mértékű belső memória is.

Star A3000
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Hirdetés